top of page

KOOILADDERS

SAFETY EQUIPMENT biedt klassieke trapladders voor het uitvoeren van kleine karweien, schuifladders, reformladders tot maatwerkconstructies voor specifieke opdrachten. Alle producten kunnen uitgevoerd worden in alu blank, geanodiseerd aluminium, roestvast staal of kunststof. Samen met onze leveranciers bieden wij een heel breed assortiment die tegemoetkomt aan uw specifieke eisen.

Eenvoudige kooiladders voor daktoegang of moduleerbare systemen met platformen, veiligheidsdeuren (inbraakwerend), etc. worden op maat ontworpen.

Een veilige, maar vooral comfortabele werkplek kan gecreëerd worden door steigerbouw. Ons assortiment biedt tevens basis rolsteigers tot complexe trappentorens in zowel alu als staal. Telkens vestigen wiij zeer grote aandacht op flexibiliteit in opbouw/afbouw, transporteerbaarheid en het duurzame karakter van deze producten.

Ook op bouwplaatsen, waar vroeger steevast de schuifladder als toegang naar verdiepingen werd gebruikt, kunnen wij een veiliger alternatief aanbieden. Onze bouwtrappen vergroten aanzienlijk het werkcomfort en bovenal de veiligheid van de gebruiker.

Trappen, kooiladders en steigers klinken als een warenhuis-product, maar een experten-advies bij de juiste keuze, kan voor u een ongekend voordeel opleveren in veiligheid, ergonomie en werk-rendement.

bottom of page