top of page

MONTAGE

MONTAGE VALBEVEILIGING 
Valbeveiliging is voor ons de samenvatting van zowel individuele ankerpunten (tijdelijk en permanent), kabel- en railsystemen. Waar collectieve systemen niet toereikend zijn, kan men kiezen voor deze systemen. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld met systemen waar gebruikscomfort vooroploopt, maar bovenal waar prijs & kwaliteit primeren. 

Periodiek onderhoud van dak -en gevel, laddertoegang en toepassingen voor industrie (tankwagenbeveiliging, machinebeveiliging, etc.) zijn domeinen waar SAFETY EQUIPMENT, dankzij meer of 10 jaar ervaring in ontwerp en uitvoering, u kan helpen bij het creëren van een veiligere werkomgeving.  

Al deze systemen zijn ontworpen conform EN795:2012 en  CEN/TS 161451:2013. 
EN 795 A voor enkele ankerpunten voor platte en hellende daken 
EN 795 A2 voor enkele ankerpunten voor hellende daken               
EN 795 B tijdelijke verankeringsvoorzieningen                                    
EN 795 C permanente kabelsystemen 
EN 795 D horizontale railsystemen 
EN 795 E doodgewicht anker 

Uiteraard beperken onze installaties zich niet enkel tot het opleveren, maar helpen wij graag mee om bijkomende verbeterpunten of aandachtspunten op te lossen. 

Een duidelijk inventarisatie van de risico’s is voor ons de start van een geslaagd project. Samen met u overlopen wij de mogelijkheden om uiteindelijk te komen tot een A-Z-oplossing. Van een procedure naar een veilige toegang door kooiladders tot een duidelijke signalisatie. 
Onze montageploegen staan voor een gegarandeerd on-time, veilige en correcte installatie. 

Naast ankerpunten, kooiladders kunnen onze montageploegen ook ingezet worden voor de montage van veiligheidsnetten en tijdelijke randbeveiliging op bouwplaatsen.

bottom of page